donderdag 29 september 2016

Art rocks!

Mooi concept, dat Art Rocks. En natuurlijk doe ik gewoon weer mee :) Stemmen mag, hoor!
Kijk je even naar het clipje? Ik heb het gemaakt nav de schilderkunst van Barend Blankert.
Ik hoop dat je het ehmmm.... apart vindt, la maar segguh. Of misschien zelfs wel gewoon leuk...?
Hier is ie als je wil stemmen: Art Rocks van Annette

En hier is ie als je gewoon ff wil kijken:

zondag 25 september 2016

Boekpresentatie De Verlichte Borderliner en afgelopen zomergigs





Onder mijn schrijfstersnaam Anne Vogy schreef ik twee boeken. Mijn laatste werk is deze week uitgegeven door uitgeverij RinusVanWarven. Afgelopen donderdag presenteerde ik het boek. Natuurlijk was daar veel muziek bij! Een aantal songwriters verleenden hun medewerking door een lied ten gehore te brengen dat past bij het onderwerp. Het onderwerp van het boek De Verlichte Borderliner gaat over het fenomeen 'verlichting' en het concept 'borderline' en andere bipolaire onzin.
Het boek kun je hier bestellen: Uitgeverij RinusVanWarven

De volgende muzikanten leverden hun bijdragen: Paul Pleijsier (Reiger),Martijn van Spankeren (Sick) , Bayla Katzen (Getuige) , Marloes Klaasen (Little Girl) , Henk Smit (Therese)  en Fred Pruim (Dichterbij dan ooit) . En natuurlijk ik zelf (met Mario) met het lied 'What I Really Am'.
Het eerste exemplaar werd overhandigd aan een afgevaardigde van de Stichting Borderline, en het tweede exemplaar aan Christien Kloosterboer, therapeute en kenner van de leer van de Advaita Vedanta.

Overhandiging eerste exemplaar aan Stichting Borderline
De avond eindigde met een spontane jamsessie

Deze zomer heb ik veel optredens mogen doen. Hieronder een paar foto's van plekken waar ik gespeeld heb, waarbij ik begeleid werd door Mario Kaspers op de bas. ( Hoe kan het ook anders.)
Het SchierSong 2016 (juli)
Allereerst natuurlijk het onvergetelijke SchierSongFestival. Een week lang muziek op Schiermonnikoog met als grote klapper het festijn op Camping Seedune en Paal 3. Heerlijke week! 

Cafe het Aude bootshuus Schiermonnikoog
Gooyer Resto

We speelden een set in het buurthuis in Oost, het Gooyer Resto. Toen kwam er een man met een sopranino meespelen, echt helemaal te gek! 








Café de Pianist, een fijn cafe in Amsterdam-West waarbij Mario en ik samenspeelden met Coen Kaldeway. Hij is een saxofonist met wie ik vroeger veel speelde op sessies. Inmiddels is hij beroepsmuzikant en hij heeft super met ons meegespeeld 



De Culturele Foodmarkt in Amsterdam-Oost, drukbezocht, fijne gig

Druifpop in Waterland
De DAM tot DAMloop- Groot festijn met een superpodium!

En natuurlijk speelden we ook regelmatig op onze eigen Amsterdamse PEKMARKT in Noord!

 





Translate